Tilbage til S. Heden Classic Auto Site

X-klassen holdt også jubilæum

3. Real X Dybvad Realskole 1964

(Alt om jubilæet er hentet fra Nordjyske.dk, her)

Her er så 3 real X - i forreste række: Margrethe Jellesen, Bodil Mølbjerg, Karin Andersen, Minna Kokholm, Sonja Anette Jørgen, Yrsa Knudsen, Joan Larsen, Evald Larsen. I anden række Hans Madsen, Ane Fisker, Ruth Hansen, Elsebeth Højbjerre, Anne Marie Flyvholm, Gurli Madsen og Per Madsen. Bagerst står Kjeld Olesen, Karl Johan Jensen og Erik Barkholt Pedersen. Privatfoto.

 

Nordjyske Stiftstidende onsdag 16. juli 2014

Gensyn med Dybvad skole

.

50 år efter kom en flok elever igen, for at se om skolen stadig stod, hvor den plejede

E-mail

.

SÆBY: Forleden mødtes 3. real X fra Dybvad Realskole igen på deres gamle skole.

Anledningen var, at klassen kunne fejre 50 års jubilæum. Klassen forlod skolen efter veloverstået eksamen i sommeren 1964 - og nu genså de på skolen om eftermiddagen - efter så mange år.

- Det er nok sidste chance for at komme ind og se skolens lokaler, da den er i kraftig ombygning og renovering, konstaterede de 18 realister ved selvsyn.

Men de var også utroligt enige om, at det var rigtigt dejligt at gense lokalerne, hvor de tidligere mødtes til deres 25-års og 40-års jubilæum.

Den blev til en tur ned af mindernes sti - og gennem skolens lokaler, hvor erindringen kom på overarbejde, når de gamle skoleklasser, trappeopgange, gårdsplads og gymnastiksal blev taget i øjesynn.

Al det huskeri kræver noget at styrke sig på, derfor holdt klassen bagefter fest på Dybvad Kro, hvor de bl.a. så smalfilmsoptagelser fra skoletiden.

Kun tre af klassens elever var forhindret i at deltage, og flere var rejst en lang vej for at være med - bl.a. fra København, Sydjylland og Vestjylland. Fire af klassens elever var afgået ved døden.

Men Margrethe, Bodil, Karin, Minna, Sonja, Yrsa, Joan, Evald, Hans, Ane, Ruth, Elsebeth, Anne Marie, Gurli, Per, Kjeld, Karl Johan og Erik havde en herlig dag.

.

 

 

Læs Dybvad Realskoles Elevforenings blad "Ekko" udgivet af

Dybvad Realskoles Elevforening:

 1925    1930    Juni1956    December 1956

 

Tilbage